Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2018 | Nieuws | Uitgave 5/2018

Huisarts en wetenschap 5/2018

Nieuwe website H&W.org

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 5/2018
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Vanzelfsprekend zijn er altijd verbeterpunten. Wij werken hard aan de optimalisatie van de website, en horen daarbij ook graag uw input. Heeft u suggesties, opmerkingen, tips over onze nieuwe site? Laat ze ons weten via redactie@nhg.org o.v.v. Website.

Samenvatting

Wij ontwierpen en realiseerden, in samenwerking met twee professionele bureaus, een volledig vernieuwde website. Uitgangspunten: een heldere vormgeving, voor desktop maar ook voor mobiel/tablet, een goede zoek- en archieffunctie, makkelijk toegankelijk en natuurlijk continu actueel. Alle artikelen worden ingedeeld in een van de vier rubrieken, ieder te herkennen aan hun eigen kleur.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2018

Huisarts en wetenschap 5/2018 Naar de uitgave