Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2010 | Vaknieuws | Uitgave 3/2010

Podosophia 3/2010

Nieuwe waarden voor glucosemeting ingevoerd

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 3/2010
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen

Beurzen/congressen/symposia

11 november Congres: update huidige stand van zaken in de Voetchirurgie. Locatie: Doorn. Organisatie: Hallux BV. Tel.: 0900-3456543, e-mail: info@podotherapiehallux.nl, website: www.​podotherapiehall​ux.​nl.
22 november Jaarcongres voor de Podologie. Locatie: Hotel & Congrescentrum Papendal te Arnhem. Organisatie: Stichting LOOP. Tel.: 0522-241474, e-mail: info@loop.nl, website: www.​loop.​nl.
(Deze agenda wordt per uitgave bijgewerkt. Het is mogelijk dat er beurzen zijn vervallen, data veranderd dan wel evenementen zijn toegevoegd.)

Samenvatting

De notatie van de gemiddelde glucosewaarde bij diabetespatiënten gaat op de schop. Nederland gaat de HbA1c-waarden standaardiseren naar internationaal model. Het nieuwe systeem is ontwikkeld door de International Federation of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine (IFCC) in samenwerking met de landelijke stuurgroep Invoering nieuwe HbA1c-waarden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2010

Podosophia 3/2010 Naar de uitgave