Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2016 | Redactioneel | Uitgave 4/2016

TPO - De Praktijk 4/2016

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 4/2016
Auteurs:
Gerda Keizer, Sietsche van Gunst

Samenvatting

Toen dit nummer op de mat viel, dacht je misschien: ‘He, dat is toch De Praktijk?’ Maar toen je het blad opensloeg, zag je het: dit is het eerste nummer van TPO De Praktijk, vakblad voor praktijkondersteuning. De naam zegt het al: een samenwerking tussen Tijdschrift voor praktijkondersteuning (TPO) van het NHG en De Praktijk van de V&VN afdeling PVK/POH. De redacties zijn samengevoegd en vormen de brede redactie van dit blad. Om beide groepen tot hun recht te laten komen, hebben we niet gekozen voor één hoofdredacteur maar voor een kernredactie die bestaat uit Gerda Keizer (V&VN), Sietsche van Gunst (NHG) en Anouk Middelkamp (BSL). Marjolein Oosterom verzorgt het bladmanagement en de eindredactie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2016

TPO - De Praktijk 4/2016 Naar de uitgave

Reflectie nieuwe geneesmiddelen bij dm2

Nieuwe geneesmiddelen bij DM2 : onbekend maakt onbemind?