Skip to main content
main-content
Top

18-02-2015 | Nieuws

40 studenten gestart met Verpleegkunde Blended learning

Zo’n veertig studenten zijn onlangs begonnen met de hbo-opleiding Verpleegkunde via Blended Learning. Met deze vorm van contact- en digitaal onderwijs speelt Windesheim Flevoland in op professionals die een opleiding willen volgen naast een baan of gezin.

De groep studenten die net is gestart bestaat onder andere uit een groep gediplomeerde mbo-verpleegkundigen die werkzaam is bij diverse zorginstellingen in de regio Flevoland. Zij combineren de komende jaren hun dagelijkse werk met de opleiding bij Windesheim Flevoland.

Verpleegkunde Blended learning heeft dezelfde inhoud als de reguliere voltijdopleiding Verpleegkunde, met als verschil dat het onderwijs zo is georganiseerd dat studenten flexibel kunnen leren. Ze volgen één dag per week lessen, daarnaast volgen ze diverse vakken online. Met deze opleidingsvorm ben je als student dus veel flexibeler in het volgen van het onderwijs, naast gezin of werk.

Starten

Je kunt met deze opleiding starten als je in het bezit bent van een mbo-diploma niveau-4, een havo- of vwo-diploma, een bachelor of masterdiploma hebt én een aantal jaren (relevante) werkervaring hebt. Voor deze opleiding geldt geen Numerus Fixus.

 

Meer informatie vind je op de website van Windesheim

Auteur(s): Adri van Beelen

Onze productaanbevelingen

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.