Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Implementatie | Uitgave 10/2010

Huisarts en wetenschap 10/2010

Nieuwe NHG-Kaderopleiding Bewegingsapparaat

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 10/2010
Auteur:
   

Samenvatting

Klachten van het bewegingsapparaat komen vaak voor in de huisartsenpraktijk, maar de kennis over deze aandoeningen, de kwaliteit van zorg en de doelmatigheid op dit gebied zijn nog niet optimaal. De NHG-Kaderopleiding Bewegingsapparaat wil de kennis van de huisarts over dit onderwerp verbreden en verdiepen, van acute sportletsels tot chronische pijnklachten van het bewegingsapparaat. De kaderhuisarts kan als consulent of docent fungeren of onderzoek initiëren of begeleiden. De opleiding start in april 2011 en wordt georganiseerd door de afdeling Huisartsgeneeskunde van het Erasmus MC te Rotterdam.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2010

Huisarts en wetenschap 10/2010 Naar de uitgave

Redactioneel

Griep

Journaal

Aangestipt