Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2014 | Ontwikkeling | Uitgave 6/2014

Podosophia 6/2014

Nieuwe kwaliteitscriteria en IPO

Werken aan betere podotherapeutische zorg

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 6/2014
Auteur:
Nienke Dijk
Belangrijke opmerkingen
Tekst:
Nienke Dijk (Beleidsmedewerker kwaliteit NVvP, nienke.dijk@podotherapie.nl) en Lucielle van den Broek- Porsius (Beleidsmedewerker Kwaliteitsregister Paramedici, info@kwaliteitsregisterparamedici.nl)
Dit artikel is gebaseerd op het artikel ‘Werken aan kwaliteit met de nieuwe kwaliteitscriteria’ door C. Bolleurs en L. van den Broek-Porsius, gepubliceerd in NTVD (2014), jaargang 69, nummer 4.

Samenvatting

In de komende edities van de Podosophia staan we stil bij de mogelijkheden om inzicht te krijgen in de kwaliteit van podotherapeutische zorgverlening en het verbeteren daarvan. We starten deze serie met een artikel over de nieuwe kwaliteitscriteria. Wat gaat er voor u als podotherapeut veranderen?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2014

Podosophia 6/2014 Naar de uitgave

Podotherapie en innovatie

Bekkenmeter in de digitale tijd