Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2019 | Ten geleide | Uitgave 1/2019

Kind & Adolescent Praktijk 1/2019

Nieuwe gezichten

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 1/2019
Een nieuw jaar en een nieuw begin voor twee nieuwe rubrieken. Frits Boer heeft jarenlang voor Kind & Adolescent geschreven. De column Psychobellettrie over opgroeien, waarvoor hij zich liet inspireren door romans, was voor veel lezers een herkenbaar punt in het tijdschrift. Alice Broersma maakte Geregeld in heldere taal en met sprekende voorbeelden de weerbarstige materie van het recht behapbaar. Beide columnisten zijn gestopt en we bedanken hen allebei voor hun waardevolle bijdrage. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2019

Kind & Adolescent Praktijk 1/2019 Naar de uitgave

Werk in uitvoering

LVB-jongeren en groepsdruk

nader onderzoek gewenst

Comorbiditeit en ouders