Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2016 | Reflectie nieuwe geneesmiddelen bij dm2 | Uitgave 4/2016

TPO - De Praktijk 4/2016

Nieuwe geneesmiddelen bij DM2 : onbekend maakt onbemind?

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 4/2016
Auteur:
Mattees van Dijk

Samenvatting

Diabetes mellitus type 2 (DM2) is bij uitstek een welvaartsziekte. De wereldwijde epidemie van DM2 is een teken van stijgende mondiale welvaart, maar ook de duistere keerzijde ervan.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2016

TPO - De Praktijk 4/2016 Naar de uitgave

Kennis richtsnoeren

Richtsnoeren

Kennisquiz

Weet je dit?

Floris column

Zelfzorg