Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

24-08-2018 | Nieuws | Uitgave 9/2018

Huisarts en wetenschap 9/2018

Nieuw overzicht medische geschiedenis

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 9/2018
Auteur:
Jan van Eijck
Belangrijke opmerkingen
Prof.dr. H.F.P. Hillen, prof.dr. E.S. Houwaart, prof.dr. F.G. Huisman (redactie). Leerboek medische geschiedenis. Houten: Bohn Stafleu van Loghum, 2018. 243 pagina’s. ISBN 9789036819893. Prijs € 34,99.
Jan van Eijck, lid werkgroep Geschiedenis van de Huisartsgeneeskunde

Samenvatting

Het laatste boek over medische geschiedenis verscheen meer dan dertig jaar geleden. Alleen de Canon der Geneeskunde van Nederland (2009) is jonger, maar een canon is per definitie vrij fragmentarisch van opzet. Het werd dan ook tijd voor een nieuw boek over medische geschiedenis.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2018

Huisarts en wetenschap 9/2018 Naar de uitgave