Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

15-04-2019 | Nieuws | Uitgave 5/2019

Huisarts en wetenschap 5/2019

Nieuw onderzoek naar efficiënte verwijsstrategie voor rokers

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 5/2019
Auteur:
Liza Meeuwsen
Belangrijke opmerkingen
Meeuwsen L. Nieuw onderzoek naar efficiënte verwijsstrategie voor rokers. Huisarts Wet 2019;62(5):59. DOI:10.1007/s12445-019-0107-x.
Dit is een bijdrage in de rubriek Lopend onderzoek, relevant voor de eerste lijn, geschreven door een promovendus.

Samenvatting

Het ondersteunen van rokers die willen stoppen blijkt in de praktijk lastig en tijdrovend. Hoe kan de huisarts, met het oog op het Nationaal Preventieakkoord en de Rookvrije Generatie, toch bijdragen aan een drastische vermindering van het aantal rokers in 2040? Nieuw onderzoek moet hier antwoord op geven.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2019

Huisarts en wetenschap 5/2019 Naar de uitgave

Redactioneel

Geld toe?