Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2014 | Uitgave 2/2014

Tandartspraktijk 2/2014

Niets spreekt vanzelf

Impliciete uitgangspunten

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 2/2014
Auteur:
Drs. Jip Kreijns
Belangrijke opmerkingen
Drs. J.M. Kreijns is tandheelkundig adviseur en tandarts. Daarnaast was hij van 1990-2010 redacteur van TandartsPraktijk.

Samenvatting

Een patiënt die niet een voldoende peil van mondhygiëne weet te handhaven, mag er niet vanuitgaan dat kroon- en brugwerk lang meegaat. Dat spreekt vanzelf.
Althans voor de tandarts. Niet voor de patiënt. Die rekent er gewoon op dat hij misschien wel levenslang met kronen en bruggen kan functioneren. Zeker als hij elk halfjaar naar de tandarts gaat. Als over dit verschil in verwachting onduidelijkheid blijft bestaan, ligt een conflict op de loer.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2014

Tandartspraktijk 2/2014 Naar de uitgave

OriginalPaper

De gouden onlay

Reacties van lezers

Reacties van lezers

Tandarts in de praktijk

Jos Hillemans: adviserend tandarts

Product nieuws

Product nieuws