Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | Aanrader | Uitgave 3/2017

Denkbeeld 3/2017

Niet saai!

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2017
Auteur:
Peter Bakens
Belangrijke opmerkingen
Het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg is te downloaden via www.zorginstituutnederland.nl , beide andere rapporten via www.​rijksoverheid.​nl.

Samenvatting

‘Lees jij dàt…??’ Met moeite onderdrukt mijn collega, nota bene docent aan de opleiding tot verpleegkundige, zijn weerzin als hij op mijn bureau het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg ziet liggen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2017

Denkbeeld 3/2017 Naar de uitgave

Hartenkreet

Gerustgesteld

De ervaringen in twee proeftuinen

Iedere Dag de Moeite Waard