Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2015 | Column | Uitgave 5/2015

Psychopraktijk 5/2015

Nicolai, mijn God

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 5/2015
Auteur:
Nicolai van Doorn
Belangrijke opmerkingen
Nicolai van Doorn gastcolumnist Levenskunstenaar & columnist bij de Nationale Zorggids

Samenvatting

Ooit zei ik tijdens een lezing: ‘Aan goede dingen zitten slechte dingen en aan slechte dingen zitten goede dingen…’. Ik denk dat het waar is. Je hoort mensen ook wel eens zeggen: ‘Niemand is perfect, we hebben allemaal wel iets!’ Ook dat klopt. Deze opmerkingen hebben mij gesterkt in mijn herstel van een psychose.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2015

Psychopraktijk 5/2015 Naar de uitgave