Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Intermezzo | Uitgave 10/2013

Huisarts en wetenschap 10/2013

NHG-congres voor praktijkondersteuners op 31 oktober

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 10/2013
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
De praktijkondersteuner is (bijna) niet meer weg te denken uit de huisartsenpraktijk. Het NHG is zich daar al langer van bewust en vindt het belangrijk om – naast huisartsen – ook de doelgroep praktijkondersteuners te voorzien van evidence-based, bruikbare materialen en scholingen. Dat is een van de redenen dat het NHG vorig jaar mede-organisator werd van het Jaarcongres Praktijkondersteuning. Ook dit jaar organiseert het NHG samen met Bohn Stafleu van Loghum dit congres, dat zal plaatsvinden op donderdag 31 oktober 2013 in De Pijler in Lelystad.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2013

Huisarts en wetenschap 10/2013 Naar de uitgave

(Ver)stand van zaken

Hevig menstrueel bloedverlies