Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2016 | Interview hester meindertsma | Uitgave 4/2016

TPO - De Praktijk 4/2016

‘Never a dull moment’ in de polder

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 4/2016
Auteur:
Sietsche van Gunst

Samenvatting

In het Asielzoekerscentrum (AZC) Luttelgeest in de Noord oostpolder werkt een medisch team in een soort huisartsenpraktijk. Sietsche van Gunst sprak met praktijkverpleegkundige Hester Meindertsma die er sinds 2009 werkt. Zij vertelt dat geen enkele werkdag gelijk is. Never a dull moment!

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2016

TPO - De Praktijk 4/2016 Naar de uitgave

Kennis NHG-standaard acuut hoesten

Uitgelicht: NHG-Standaard Acuut hoesten

Onderzoek voeding bij ouderen

Extra zuivelinname zinvol bij ouderen?