Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

24-03-2021 | Nieuws | Uitgave 5/2021

Huisarts en wetenschap 5/2021

Neurologie in de praktijk

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 5/2021
Auteur:
Huisarts en Wetenschap

Samenvatting

In dit boek bespreken de auteurs veelvoorkomende neurologische problemen aan de hand van casuïstiek. Voor de huisarts in opleiding kan dit een goede manier zijn om een overzicht te krijgen van de neurologische problemen waarmee huisartsen te maken kunnen krijgen. Voor de ervaren huisarts kan het boek een opfrisser zijn en een manier om kennis te nemen van het neurologische substraat achter bepaalde aandoeningen en klachten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2021

Huisarts en wetenschap 5/2021 Naar de uitgave

Redactioneel

Testje doen?