Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2017 | Casuistiek | Uitgave 4/2017

Huisarts en wetenschap 4/2017

Neonatale pustulosis cephalis

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 4/2017
Auteurs:
Joeri Cohen, Edwin Cuperus
Belangrijke opmerkingen
Sint Jansdal, Harderwijk: E. Cuperus, dermatoloog. Huisartsenpraktijk Cohen, Harderwijk: J. Cohen: huisarts • E.Cuperus@stjansdal.nl • Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.

Samenvatting

Neonatale pustulosis cephalis ontstaat meestal vanaf de geboorte of in de eerste twee tot drie weken en wordt met name gezien in het gelaat (kin, wangen en voorhoofd, soms ook op de oogleden).

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2017

Huisarts en wetenschap 4/2017 Naar de uitgave