Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-01-2015 | Journaal | Uitgave 1/2015

Huisarts en wetenschap 1/2015

Neem de trein!

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 1/2015
Auteur:
Jurgen Damen

Samenvatting

Dat meer bewegen gezond is, mag geen nieuws meer zijn. Dat deze inspanning voor de gezondheid niet per se met hoge intensiteit in de sportschool plaats hoeft te vinden, beginnen we ook gewoon te vinden. Maar uit Brits onderzoek blijkt nu zelfs dat mensen die met het openbaar vervoer naar en van hun werk reizen een lager BMI en vetpercentage hebben.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2015

Huisarts en wetenschap 1/2015 Naar de uitgave

Boekbespreking

Oogheelkunde