Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | Gezondheid & zorg | Uitgave 2/2017

Geron 2/2017

‘Natuurlijk oud’

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 2/2017
Auteurs:
Hetti Willemse, Ellen Zoete, Estrelle Thunissen
Belangrijke opmerkingen
Over de auteurs
Hetti Willemse is innovator, publicist en adviseur bij Publicarea/Zorgvisite. Ellen Zoete is ontwerper en design writer. Estrelle Thunissen is cultuursocioloog.

Samenvatting

Hoe kan ontwerp en design een bijdrage leveren aan de wereld waarin wij ‘natuurlijk oud’ worden? Zijn er gebruiksvoorwerpen, meubels en kledingstukken zonder ‘zorgelijk’ imago die het afhankelijkheidsaspect toch oplossen? Producten waarbij gewoon, aangenaam en zo gevarieerd mogelijk (door)leven de uitstraling is? Wij roepen op om een ‘Thuis Voelen lab’ in te richten waar ontwerpers, designers, start ups, ondernemers, investeerders en (toekomstige) ouderen samen zulke producten gaan ontwerpen en op de markt brengen voor verkoop in ‘gewone’ winkels.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2017

Geron 2/2017 Naar de uitgave

Redactioneel

eHealth