Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2014 | Forum | Uitgave 8/2014

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 8/2014

Nationale en internationale inventarisatie van interventies voor depressiepreventie

Tijdschrift:
Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen > Uitgave 8/2014
Auteurs:
C.J.M. Rompelberg, A.W.M. Suijkerbuijk, Dr. L.C. Lemmens
Belangrijke opmerkingen
Forum biedt onder meer plaats aan ingezonden commentaren en reacties, korte praktijkbijdragen, congresverslagen en boekbesprekingen. Aanwijzingen inzake lengte, opmaak en wijze van inzending (per e-mail) zijn verkrijgbaar bij het redactiesecretariaat. De redactie behoudt zich het recht voor om te redigeren en/of te bekorten.

Samenvatting

Het RIVM -rapport ‘Depressiepreventie. Nationale en internationale inventarisatie’ geeft een overzicht van aangeboden interventies op het gebied van depressiepreventie zowel in Nederland als in andere Westerse landen. Het geeft daarnaast ook inzicht in lacunes in gegevens over bereik en effectiviteit van deze interventies. In juni 2014 is het rapport aangeboden aan VWS en op 22 juli is het rapport naar de Tweede Kamer gestuurd. Het rapport is digitaal beschikbaar via de website van het RIVM (www.rivm.nl).

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen

TSG, het Tijdschrift voor Gezondheidswetenschappen, is het enige Nederlandstalige tijdschrift dat multidisciplinaire informatie bevat op het gebied van de volksgezondheid en gezondheidszorg. Naast de multidisciplinaire oriëntatie is de combinatie van wetenschap, beleid en praktijk uniek.

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

BSL Academy SW-TP Saxion Parttime School jaarlicentie

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2014

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 8/2014 Naar de uitgave