Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2009 | agenda | Uitgave 11/2009

Tandartspraktijk 11/2009

Nationaal

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 11/2009
Auteur:
   

Samenvatting

3 • Dagcursus ‘Elektrochirurgie’. Docent: drs. J.P.A.M. Smeekens, tandarts. Het werkingsprincipe van hoogfrequentiechirurgie (elektrochirurgie) berust op warmteontwikkeling in cellen c.q. weefsels die in contact komen met een geactiveerde elektrode. Deze cellen kunnen hierdoor exploderen (= snijden) of schrompelen (coaguleren). Warmtespreiding naast de diepte is hierbij een onvermijdelijk neveneffect.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2009

Tandartspraktijk 11/2009 Naar de uitgave

parodontologie

Implantomania

heynicks hoek

De dierentandarts

TP selectief

Endodontologie

tandheelkundige chirurgie

Hirudo officinalis