Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2019 | Tandarts in de praktijk | Uitgave 4/2019

Tandartspraktijk 4/2019

Nascholing met de wind in de zeilen

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2019
Auteur:
Frank van Wijck

Samenvatting

Het begon met notapapier met een aangehechte acceptgiro. En het groeide uit tot een jaarlijks terugkerende combinatie van nascholing en een zeiltocht in de Griekse wateren bij Levkas. Ron Versteeg en Marcel Kruger zijn allebei tandarts met een grote liefde voor het vak, maar ook voor het verbinden van vakgenoten om hun kennis up-to-date te houden en het nuttige met het aangename te verbinden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2019

Tandartspraktijk 4/2019 Naar de uitgave

OriginalPaper

Reacties van lezers

Boeken

Boeken