Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2014 | Uitgave 1/2014

Jeugdbeleid 1/2014

Nadenken over een andere zorg voor jeugd en jeugdzorg

Tijdschrift:
Jeugdbeleid > Uitgave 1/2014
Auteur:
Prof. dr. Paul Vlaardingerbroek
Belangrijke opmerkingen
Prof. dr. Paul Vlaardingerbroek is hoogleraar familie- en jeugdrecht aan de Tilburg Law School, rechter-plv. in de Rechtbank Rotterdam en raadsheer-plv. in het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch.

Samenvatting

Paul Vlaardingerbroek was in 1999 lid van de Adviescommissie Wet op de jeugdzorg. Hij heeft het proces om in een divers samengestelde commissie tot overeenstemming te komen met betrekking tot een gezamenlijk advies voor de politiek dus van nabij meegemaakt.
Reden voldoende om hem te vragen te reageren op het onderzoek van Clarijs. Als super-specialist op het gebied van familie- en jeugdrecht zal hij ongetwijfeld aanvullingen kunnen geven die de discussie verder helpen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Jeugdbeleid 1/2014 Naar de uitgave