Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2019 | Artikel | Uitgave 1/2019

Bijblijven 1/2019

Naast patiëntenzorg is veel te doen voor een huisarts

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 1/2019
Auteur:
Betty Meyboom-de Jong
Naast de patiëntenzorg zijn er veel mogelijkheden om capaciteiten te ontwikkelen en in te zetten. Bij een huisartseninstituut in het onderwijs en onderzoek. Onderzoek dat kan leiden tot een proefschrift en een hoogleraarschap. Bij het NHG meewerken aan een Standaard of als redactielid bij Huisarts en Wetenschap, bij het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde en bij de Gezondheidsraad of in Mongolië een nieuw curriculum ontwerpen. Na een aantal voorbeelden wordt het stuk besloten met adviezen waarin eigen wensen en doelstellingen leidend zijn. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2019

Bijblijven 1/2019 Naar de uitgave