Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2018 | Gezondheid & zorg | Uitgave 3/2018

Geron 3/2018

Naar een Academische Werkplaats voor, met én door ouderen

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 3/2018
Auteurs:
Susan Van Hees, Leonieke Van Boekel, Katrien Luijkx
Belangrijke opmerkingen

Over de auteurs

Susan van Hees is als post-doc onderzoeker binnen de Academische Werkplaats Ouderen verbonden aan Tranzo, het wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn van Tilburg University.
Leonieke van Boekel is als senior onderzoeker en onderzoeksmakelaar binnen de Academische Werkplaats Ouderen verbonden aan Tranzo, het wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn van Tilburg University.
Katrien Luijkx is als coördinator van de Academische Werkplaats Ouderen en bijzonder hoogleraar Ouderenzorg verbonden aan Tranzo, het wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn van Tilburg University.

Samenvatting

De Academische Werkplaats Ouderen van Tranzo, Tilburg University, ambieert ouderen structureel een volwaardige rol te geven in de Academische Werkplaats. Zodat niet langer alleen onderzoekers en professionals in co-creatie onderzoek en innovatie vormgeven, maar ouderen zelf hierin ook een stem hebben. De Academische Werkplaats Ouderen is een samenwerking tussen tien zorgorganisaties, een zorgverzekeraar en Tranzo. Zorgprofessionals en onderzoekers werken hierin samen aan onderzoek met als doel de kennis over de leefwereld van ouderen te vergroten en daarmee bij te dragen aan het realiseren van mensgerichte ouderenzorg.

Log in om toegang te krijgen

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

Geron 3/2018 Naar de uitgave

Participatie & ontwikkeling

Lang leve leren, een leven lang!

Gezondheid & zorg

Oud? Dat zijn de anderen