Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2015 | Podotherapie en innovatie | Uitgave 3/2015

Podosophia 3/2015

MRI in de praktijk van morgen

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 3/2015
Auteur:
Tom Weijer
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek beschrijft de auteur apparatuur, materialen en overige producten die nieuw zijn voor de Nederlandse markt.
Tekst: Tom Weijer, podotherapeut/consultant podotherapie & praktijk

Samenvatting

Het Italiaanse bedrijf Esaote brengt MRI-apparaten op de markt die ook buiten ziekenhuizen geplaatst en gebruikt kunnen worden. Wellicht is dit voor nu in de podotherapiepraktijk nog wat te hoog gegrepen maar de ontwikkelingen geven aan wat de mogelijkheden zijn. Esaote brengt een range van medische apparatuur op de markt, van ultrasound tot aan MRI. In deze aflevering aandacht voor twee MRI-systemen, die wellicht in de (nabije) toekomst in de moderne podotherapiepraktijk gebruikt kunnen worden: de O-scan en de S-scan.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2015

Podosophia 3/2015 Naar de uitgave

Visie

Hectiek

Servicepagina

Colofon