Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2011 | Prikkels | Uitgave 4/2011

TPO - De Praktijk 4/2011

Monitoring herhaalmedicatie zorgt voor meer communicatie

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 4/2011
Auteur:
Mieke Janssen
Belangrijke opmerkingen
Heb je zelf een dergelijk afstudeeronderzoek uitgevoerd, of ken je praktijkondersteuners of verpleegkundig specialisten die een soortgelijk onderzoek hebben uitgevoerd? We publiceren het graag in het Tijdschrift voor praktijkondersteuning. Mail naar http://​tpo@nhg.​org.
verpleegkundig specialist
In de rubriek Prikkels presenteert het Tijdschrift voor praktijkondersteuning resultaten van kleinschalige, praktijkgerichte onderzoeken die praktijkondersteuners of verpleegkundig specialisten uitvoeren in de eigen praktijk als afstudeerproject. Het leuke van deze projecten is dat ze vaak handige tools opleveren die ook nuttig zijn voor andere praktijken. Deze eerste aflevering van Mieke Janssen, verpleegkundig specialist in Medisch Centrum Overhees Soest, gaat over onderzoek naar medicatiegebruik

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2011

TPO - De Praktijk 4/2011 Naar de uitgave

Intermezzo

Roken

Weet je dit?

Vragen