Skip to main content
main-content
Top

11-07-2017 | E-learning

Mond- en kaakziekten bij kinderen en jongvolwassenen

Auteur:
Prof. dr. I. van der Waal
Geschatte tijdsduur:
2uur 0min
Geaccrediteerd tot:
27-05-2021
Punten:
2
Geaccrediteerd door:
Kwaliteitsregister tandartsen, Q-keurmerk

Bij kinderen en jongvolwassenen kunnen zich tal van mond- en kaakaandoeningen voordoen, zowel in het slijmvliesoppervlak, de weke delen en de daarin gelegen speekselkliertjes als in het bot. Bewust is er in deze e-learning voor gekozen om ook ziektebeelden aan de orde te stellen bij kinderen die nog niet de leeftijd hebben bereikt waarop tandartsbezoek plaatsvindt.

De invalshoek in deze nascholing is steeds een klinische en is gericht op een geselecteerd aantal ziektebeelden die zich in de praktijk kunnen voordoen, zonder te streven naar encyclopedische bespreking van alle denkbare aandoeningen. Tand- en tandvleesaandoeningen zullen slechts minimaal aan de orde komen. Ook van de syndromen die met mond- of kaakafwijkingen gepaard kunnen gaan, zal slechts een beperkt aantal aan bod komen.

Leerdoelen
Kosten
Accreditatie

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

New Content Item

Beeldrechten