Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2013 | Uitgave 11/2013

Tandartspraktijk 11/2013

Mislukte zorginkoop

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 11/2013
Auteur:
Drs. Jip Kreijns
Belangrijke opmerkingen
J.M. Kreijns is tandheelkundig adviseur en tandarts. Daarnaast was hij van 1990-2010 redacteur van TandartsPraktijk.
Met de basisverzekering is in 2006 ook de zorginkoop een veelgehoorde term geworden. Nu de zorgpremies voor de basisverzekering dalen, wordt betoogd dat de zorginkoop zijn vruchten begint af te werpen. Vooral de medicijnen schijnen goedkoper te kunnen worden ingekocht met als voorgespiegeld resultaat dat een zorgverzekering goedkoper wordt. Patiënten vooronderstellen dat wat op macroniveau werkt ook op microniveau wel effectief zal zijn. Zij gaan zelf zorg inkopen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2013

Tandartspraktijk 11/2013 Naar de uitgave

Tandarts in de praktijk

Tandarts-gehandicaptenzorg

Product nieuws

Product nieuws