Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2014 | Cursussen en opleidingen | Uitgave 1/2014

Standby 1/2014

Mindfulness in de tandartspraktijk

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2014
Auteur:
Lienke Neef
In ons drukke bestaan hebben we soms tijd nodig om op adem te komen. Tegenwoordig kom je overal om je heen cursussen mindfulness tegen. Je zou gerust kunnen spreken van een hype. Tijdschriften staan er vol mee. Maar wat is mindfulness eigenlijk? En zou je het kunnen toepassen in de (drukke) tandartspraktijk?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Standby 1/2014 Naar de uitgave

Binnenkijken bij…

Tandartspraktijk M.D. Koning

Praktijkvoorbeeld

Yes we Scan