Skip to main content
main-content

De knie

In één overzicht: vakinformatie over de knie

Wij hebben diverse bij- en nascholingsproducten over de knie voor u uitgelicht: boeken, een geaccrediteerde e-learningmodule 'Revalidatie na voorste kruisbandreconstructie', artikelen en video's over behandelingen in de praktijk. Scroll naar beneden en kies.

In BSL Fysiotherapeut Totaal zijn o.a. de volgende boeken over de knie opgenomen:

E-learningmodule met 2 accreditatiepunten

02-12-2014 | Fysiotherapie | E-learning

Revalidatie na voorste-kruisbandreconstructie

Deze e-learningmodule geeft fysiotherapeuten concrete handvatten in het totale behandelproces van een voorste-kruisbandreconstructie: van preoperatieve behandeling, orthopedische ingreep tot postoperatieve behandeling en terugkeer naar werk of sport.

Video's over de behandeling van de knie in de praktijk - een selectie

Relevante artikelen over fysiotherapie bij knieblessures/-letsel

BSL Fysiotherapeut Totaal

Deze pagina is onderdeel van BSL Fysiotherapeut Totaal: online vakinformatie en bij- en nascholing op het gebied van fysiotherapie. Alles bij elkaar in één digitaal abonnement. BSL Fysiotherapeut Totaal bevat 120 digitale fysiotherapieboeken, (geaccrediteerde) e-learningmodules en web-tv's, video's over behandelingen en oefeningen in de praktijk en (nieuws)artikelen. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Ga voor meer informatie naar BSL Fysiotherapeut Totaal.

Beeldrechten