Skip to main content

Therapie na orthopedische chirurgie

23-09-2015 | Afbeelding

Congres Therapie na (orthopedische) chirurgie

Gratis voor abonnees van BSL Fysiotherapeut Totaal

Klik hier voor de hand-outs van de presentaties van de sprekers.


De ontwikkelingen in de orthopedische chirurgie gaan snel en er wordt steeds meer ‘evidence’ gepubliceerd over de peri-operatieve zorg. Dit congres geeft u inzicht in de State of the Art van een zestal belangrijke aandachtsgebieden in de musculoskeletale revalidatie bij orthopedische chirurgie. Zes specialisten vertellen over de meest actuele ingrepen en technieken, en wat de gevolgen zijn voor de fysiotherapeutische behandeling na de operatie. 

Doelgroep en datum
Dit congres is bestemd voor de algemeen fysiotherapeut, sportfysiotherapeut en manueel therapeut, en voor alle abonnees van BSL Fysiotherapeut Totaal. Het congres vindt plaats op zaterdag 21 november 2015 in het Congrescentrum Domstad Utrecht.

BSL Fysiotherapeut Totaal
Het congres is onderdeel van BSL Fysiotherapeut Totaal. Bekijk hieronder wat er allemaal in het abonnement zit. De kosten voor een jaarabonnement BSL Fysiotherapeut Totaal (incl. deelname aan het congres) bedragen € 150,-. Met BSL Fysiotherapeut Totaal heeft u toegang tot meer dan honderd BSL fysiotherapieboeken en geaccrediteerde online nascholing, zoals e-learningmodules en web-tv-uitzendingen. Zo krijgt u de mogelijkheid om in één jaar 24 accreditatiepunten te behalen.

Met een abonnement op BSL Fysiotherapeut Totaal heeft u o.a. toegang tot:

Binnen Fysiotherapeut Totaal heeft u toegang tot verschillende bekende titels die betrekking hebben op fysiotherapie na behandeling van orthopedie. 

Web-tv Chronisch Bekkenpijn Syndroom met bekkenfysiotherapeut Petra van Nierop

Chronisch Bekken Sydroom picture

27-05-2015 | Web-TV on demand

Chronisch Bekkenpijn Syndroom

Chronisch Bekkenpijn Syndroom (CPPS) heeft de laatste jaren meer bekendheid gekregen. De patiënt met chronische buik- en bekkenpijn wordt steeds vaker gezien binnen een multidisciplinair team.

E-learningmodules met elk 2 accreditatiepunten

Binnen deze e-learnings leert u alles over fysiotherapie na een orthopedische behandeling. Met een BSL Fysiotherapeut Totaal krijgt u toegang tot alle e-learnings en kunt u direct uw KRT punten behalen. 

Orthopedische casuïstiek van de nek Picture

05-03-2014 | Fysiotherapie | E-learning

Orthopedische casuïstiek van de nek

De meest voorkomende aandoeningen van de nek worden aan de hand van concrete patiëntencasuïstiek besproken.

Revalidatie na voorste-kruisbandreconstructie Picture

02-12-2014 | Fysiotherapie | E-learning

Revalidatie na voorste-kruisbandreconstructie

Deze e-learningmodule geeft fysiotherapeuten concrete handvatten in het totale behandelproces van een voorste-kruisbandreconstructie: van preoperatieve behandeling, orthopedische ingreep tot postoperatieve behandeling en terugkeer naar werk of sport.