Skip to main content
Top

22-06-2015 | Nieuws

ANT benoemt nieuwe bestuurders

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

 • Optie A:
  Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
 • Optie B:
  Deel de link per e-mail
insite
ZOEKEN

De tandartsen Ravin Raktoe en Richard Suy zijn toegetreden tot het bestuur van de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT). Zij zijn benoemd tijdens de algemene ledenvergadering van de ANT op 19 juni.

Ravin Raktoe is benoemd tot secretaris, met onder meer als aandachtsgebieden kwaliteit van de mondzorg en nascholing. Richard Suy is algemeen bestuurslid en gaat zich onder meer richten op tarieven en belangenbehartiging. Zij vervangen respectievelijk de tandartsen Titia Smulders en Sherif El Boushy, die zijn afgetreden na een zittingstermijn van respectievelijk vier jaar en tweeënhalf jaar.

 

Ravin Raktoe: "Tandartsen hebben de afgelopen jaren veel voor de kiezen gekregen. Krachten van buiten de behandelkamer hebben de relatie tandarts-patiënt geprobeerd te frustreren. Het geeft een goed gevoel om me aan te sluiten en actief te participeren bij een club die zo fanatiek de belangen behartigt van ons beroep en daarmee de rust in de behandelkamer probeert te herstellen."

 

Bron: Skipr.nl

 

Lees meer nieuws in BSL Tandarts Totaal >>

 

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

 • Optie A:
  Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
 • Optie B:
  Deel de link per e-mail

Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.