Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | E-learning | Uitgave 2/2015

Praktische Huisartsgeneeskunde 2/2015

Microvasculaire angina pectoris bij vrouwen

Tijdschrift:
Praktische Huisartsgeneeskunde > Uitgave 2/2015
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Bron
Voor dit artikel is gebruik gemaakt van informatie uit het artikel Microvasculaire angina pectoris bij vrouwen; een diagnostische en therapeutische uitdaging, door Suzette E. Elias-Smale, Menko Jan de Boer en Angela H.E.M. Maas in het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde , juni 2014
Accreditatie
1 punt
Maak de e-learning op www.phgonline.nl

Samenvatting

Pijn op de borst (angina pectoris) is bij vrouwen jonger dan 65 jaar vaak minder goed te interpreteren. Dit komt doordat mannen en vrouwen anders communiceren, maar er bestaan ook duidelijke pathofysiologische verschillen. Hierover gaat de e-learning Microvasculaire angina pectoris bij vrouwen. Dit artikel is een samenvatting van de tekst uit de e-learning en het artikel Microvasculaire angina pectoris bij vrouwen. Een diagnostische en therapeutische uitdaging, dat in 2014 in het NTvG is gepubliceerd.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

Praktische Huisartsgeneeskunde 2/2015 Naar de uitgave

Korte berichten

Bruin vet

Meest voorkomende klacht is dyspneu

De diagnostiek van longembolie

Korte berichten

Seks senioren

Korte berichten

Bèta-blokkers