Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2014 | Gelezen | Uitgave 2/2014

Tijdschrift voor Psychotherapie 2/2014

Michael F. Hoyt (2013). Therapist stories of inspiration, passion and renewal. What’s love got to do with it? New York/Londen: Taylor & Francis. 295 p., $ 44,95

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 2/2014
Auteur:
Caroline Mol
Belangrijke opmerkingen
C. MOL is vrijgevestigd gz-psycholoog-psychotherapeut en werkzaam als cognitief-gedragstherapeut in eigen praktijk te Amsterdam.

Samenvatting

Michael Hoyt stelde ‘Therapist stories of inspiration, passion and renewal’ samen om bezinning uit te dagen op de vraag: waarom ben je psychotherapeut? Hoyt is een internationaal gewaardeerde psychotherapeut, docent en schrijver van diverse boeken over kortdurende behandelingen. Hij heeft diverse prijzen op zijn naam staan, als erkenning voor zijn bijdrage aan de psychotherapie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2014

Tijdschrift voor Psychotherapie 2/2014 Naar de uitgave

Artikelen

Inleiding