Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2018 | Jobs tijding | Uitgave 5/2018

Denkbeeld 5/2018

Mevrouw Van Dalen wacht op antwoord

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2018
Auteur:
Job van Amerongen
Belangrijke opmerkingen
Job van Amerongen werkt als verpleegkundige op de dagbesteding voor jonge mensen met dementie ‘De Luwte’ van de Zonnehuisgroep in Amstelveen en als projectverpleegkundige dagbesteding voor ‘Nieuw Vredeveld’ van de Stichting Brentano, ook in Amstelveen.

Samenvatting

‘Waarom ben ik hier eigenlijk?’ Het aantal keren per dienst van acht uur dat mevrouw Van Dalen deze vraag stelt, heb ik nooit geturfd. Maar een frequentie van vijftig zal ze zeker halen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2018

Denkbeeld 5/2018 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld