Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Gezien en Gelezen | Uitgave 2/2014

Kind & Adolescent Praktijk 2/2014

Mevrouw, mag ik bij u wonen? verhalen uit de praktijk van de jeugdbescherming

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 2/2014
Auteur:
Yaron Kaldenbach
Belangrijke opmerkingen
Yaron Kaldenbach, GZ-psycholoog

Samenvatting

Als u denkt te weten wat Bureau Jeugdzorg (BJZ) doet, dan is dit boek een absolute aanrader. Iedereen heeft een mening over BJZ, nogal eens gekleurd door negatieve ervaringen of publiciteit. Gezinsdrama’s op het journaal, en wat blijkt? Ze waren bij ‘jeugdzorg’ in beeld. Waarom deden die niets? Of het omgekeerde scenario: jeugdzorg haalt met veel vertoon kinderen weg bij hun ouders met schrijnende tv-beelden van huilende kinderen en hysterische ouders. Hoe kan BJZ zo harteloos zijn?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en een e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2014

Kind & Adolescent Praktijk 2/2014 Naar de uitgave