Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2010 | Opmerkelijk | Uitgave 1/2010

Kind en adolescent 1/2010

Messages from research: kwaliteit van zorg doet ertoe

Tijdschrift:
Kind en adolescent > Uitgave 1/2010
Auteur:
Prof. dr. Erik J. Knorth
Belangrijke opmerkingen
Prof. dr. Erik J. Knorth
Rijksuniversiteit Groningen, Afdeling Orthopedagogiek, Grote Rozenstraat 38, 9712 tj Groningen.

Samenvatting

Eind vorig jaar verscheen een overzichtsstudie van Mike Stein, research-professor aan de Universiteit van York (Groot-Brittannië), onder de titel Quality matters in children’s services: Messages from research (Stein, 2009). Het vormt het tiende deel in de Messages from research-serie, een prachtige rij boeken waarin rond een bepaald thema op het terrein van de jeugdzorg al het (hoogstaande) empirisch onderzoek dat in de voorafgaande tien tot vijftien jaar in Groot-Brittannië is verricht, wordt samengevat en doordacht op professionele en beleidsmatige implicaties.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Kind en Adolescent

In Kind en Adolescent vindt u actuele Nederlandstalige wetenschappelijke publicaties die relevant zijn voor de pedagogische, psychiatrische of psychologische praktijk rondom kinderen en jeugdigen. Ontwikkeling, opvoeding en hulpverlening worden vanuit verschillende invalshoeken belicht. 

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2010

Kind en adolescent 1/2010 Naar de uitgave