Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

Gepubliceerd in: Sociaal Bestek 6/2018

01-12-2018 | participatie

Kennisalliantie Inclusie en Technologie

Mens en technologie, een gouden combinatie voor passend werk

Auteurs: Bruno Fermin, Harry De Boer, Leendert Bos

Gepubliceerd in: Sociaal Bestek | Uitgave 6/2018

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Iedere dag gebruiken wij technologie om ons leven gemakkelijker te maken. Technologie verandert ook onze manier van werken. Voor mensen met een arbeidsbeperking biedt zij kansen op een betere inzetbaarheid en werkplezier. In de Kennisalliantie Inclusie en Technologie onderzoeken bedrijven die kansen in proeftuinen. De resultaten zijn veelbelovend.
Literatuur
1.
go back to reference Zie o.a. Van sociale werkvoorziening naar Participatiewet (SCP, 2018); UWV Monitor Arbeidsparticipatie 2017 (UWV, 2017); Beperkt in functie (SCP 2016) Zie o.a. Van sociale werkvoorziening naar Participatiewet (SCP, 2018); UWV Monitor Arbeidsparticipatie 2017 (UWV, 2017); Beperkt in functie (SCP 2016)
4.
go back to reference PowerPoints met de testresultaten van de pilots zijn te vinden op de websites van www.​sbcm.​nl en www.​cedris.​nl. Een aparte website over de activiteiten van de Kennisalliantie Inclusie en Technologie is op komst. PowerPoints met de testresultaten van de pilots zijn te vinden op de websites van www.​sbcm.​nl en www.​cedris.​nl. Een aparte website over de activiteiten van de Kennisalliantie Inclusie en Technologie is op komst.
Metagegevens
Titel
Kennisalliantie Inclusie en Technologie
Mens en technologie, een gouden combinatie voor passend werk
Auteurs
Bruno Fermin
Harry De Boer
Leendert Bos
Publicatiedatum
01-12-2018
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Sociaal Bestek / Uitgave 6/2018
Print ISSN: 0921-5344
Elektronisch ISSN: 2468-1377
DOI
https://doi.org/10.1007/s41196-018-0143-2