Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

14-05-2019 | Redactioneel | Uitgave 6/2019

Huisarts en wetenschap 6/2019

Meningokokkensepsis

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 6/2019
Auteur:
Ivo Smeele

Samenvatting

Op Wereldmeningitisdag vertelde een moeder op de radio het dramatische verhaal van het verlies van haar kind aan een meningokokkensepsis. Voor mij als huisarts een van de heftigste gebeurtenissen die je kan overkomen. Een gebeurtenis met veel emotie en onmacht. Meningokokkensepsis wil je voorkomen, tijdig diagnosticeren en snel behandelen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2019

Huisarts en wetenschap 6/2019 Naar de uitgave