Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2011 | Interview | Uitgave 6/2011

Standby 6/2011

Melissa Schipper, de nieuwe tandartsassistent van het jaar

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 6/2011
Auteur:
Maria de Vries
Wanneer ik na afloop van de verkiezing van tandartsassistent van het jaar 2011 om een eerste reactie vraag aan Melissa, reageert zij: ‘Gaaf, overweldigend, ik heb de kans gekregen een onderschoven kindje, de geriatrie, onder de aandacht te brengen van ruim 1100 (tandarts)assistenten.’ De verkiezing vond plaats tijdens de 25e StandbyDag in de RAI te Amsterdam, waar ik na de uitslag een gesprek met haar had.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2011

Standby 6/2011 Naar de uitgave