Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2009 | nieuws | Uitgave 11/2009

Tandartspraktijk 11/2009

Meer tandplak weg met mondwater

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 11/2009
Auteur:
   

Samenvatting

Met de juiste voorzorgsmaatregelen is tandplak grondig aan te pakken. Zo wordt gingivitis en het ontstaan van cariës voorkomen. Voor het onderhouden van een goede mondhygiëne is twee keer per dag tandenpoetsen de basis. Een goede tandpasta is daarbij een stimulans en veraangenaamt het poetsen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2009

Tandartspraktijk 11/2009 Naar de uitgave

TP selectief

Medisch

tandheelkundige chirurgie

Hirudo officinalis

informed consent

Meerjarenplan