Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2011 | Uitgave 8/2011

Huisarts en wetenschap 8/2011

Meer structuur nodig bij onverklaarde klachten?

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 8/2011
Auteur:
Ingrid Arnold
Veel huisartsen vinden consulten met patiënten met onverklaarde lichamelijke klachten lastig. Deze patiënten komen regelmatig op het spreekuur met ongerustheid, een onduidelijke hulpvraag en meerdere klachten tegelijk. Huisarts Olde Hartman onderzocht hoe patiënten en huisartsen de onverklaarde klachten bespraken en in welke fase van het consult dit ter sprake kwam.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2011

Huisarts en wetenschap 8/2011 Naar de uitgave

Intermezzo

Sterfte