Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | Uitgave 2/2015

Denkbeeld 2/2015

Meer ruimte met minder moeten

Op bezoek bij een speciale afdeling voor gedragsproblemen

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2015
Auteur:
Lisette Hoes
Belangrijke opmerkingen
Lisette Hoes is freelance journalist.

Samenvatting

In Dieren, op locatie Hofstaete van zorgorganisatie Attent Wonen en Behandeling, biedt afdeling Margriet bed, brood en begeleiding aan mensen met dementie die ook (ernstige) gedragsproblemen hebben. Een afdeling waar moeten verboden is en waar verder alles mag. Ook een dieet van plakjes leverworst en snoepjes. Lisette Hoes ging er kijken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

Denkbeeld 2/2015 Naar de uitgave

In de etalage

Nu ook bij u thuis