Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2017 | Uitgave 2/2017

Denkbeeld 2/2017

Meer dan ‘extra handen’

Samenwerken met familie

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2017
Auteur:
Melle Knulst
Belangrijke opmerkingen
Melle Knulst is freelance journalist op het gebied van zorg en welzijn (melleknulst@gmail.com). Voor inhoudelijke vragen over familieparticipatie: marcelle.mulder@patyna.nl.

Samenvatting

Hoe houd je als zorgverlener familieleden en vrienden betrokken bij het leven van iemand met dementie wanneer deze naar een zorginstelling is verhuisd? Journalist Melle Knulst sprak hierover met Anniek Kramer en Marcelle Mulder, schrijfsters van het boek ‘Op bezoek bij een dierbare met dementie’. ‘Ondersteun familie en vrienden bij bezoek aan hun naaste. Maak duidelijk hoe welkom en belangrijk ze zijn.’

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2017

Denkbeeld 2/2017 Naar de uitgave

Aanrader

Resonantie