Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2016 | Boekbespreking | Uitgave 10/2016

Huisarts en wetenschap 10/2016

Meer compassie in een nieuwe ggz

Van Staveren, Remke. HART voor de GGZ. Werken met compassie in een nieuwe ggz. Utrecht: De Tijdstroom Uitgeverij, 2016. 144 pagina’s, € 24. ISBN 978-90-5898-288-9.

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 10/2016
Auteur:
Marian Oud

Samenvatting

Om niet door de verzakelijking gedemoraliseerd te raken, adviseert de auteur in het hoofdstuk ‘HART voor de zorgverlener’ dat de hulpverlener zich vooral moet richten op zaken die binnen de eigen invloedsfeer liggen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2016

Huisarts en wetenschap 10/2016 Naar de uitgave

Redactioneel

Redactioneel