Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2010 | Forum | Uitgave 8/2010

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 8/2010

Meedoen in de samenleving:hoe organiseer je dat?

Tijdschrift:
TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen > Uitgave 8/2010
Auteurs:
J.M. Habraken, M.J.N. Rijckmans

Resumen

Op 17 september 2010 vond het jaarlijkse symposium van de Academische Werkplaats Geestdrift van Tranzo plaats. Dit keer stond het symposium in het teken van de leerstoel van Jaap van Weeghel, bijzonder hoogleraar Rehabilitatie en maatschappelijke participatie van mensen met ernstige psychische aandoeningen, die dezelfde dag zijn inaugurele rede uitsprak aan de Universiteit van Tilburg. Titel van zijn oratie was ’Verlangen naar volwaardig burgerschap; maar wat doen we in de tussentijd?’ Onder leiding van Prof. dr. Tine van Regenmortel (Fontys Hogeschool Sociale Studies Eindhoven) werd er door verschillende inleiders en in samenspraak met het publiek gediscussieerd over de participatie van kwetsbare groepen in de samenleving.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen

TSG, het Tijdschrift voor Gezondheidswetenschappen, is het enige Nederlandstalige tijdschrift dat multidisciplinaire informatie bevat op het gebied van de volksgezondheid en gezondheidszorg. Naast de multidisciplinaire oriëntatie is de combinatie van wetenschap, beleid en praktijk uniek.

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

BSL Academy SW-TP Saxion Parttime School jaarlicentie

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2010

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 8/2010 Naar de uitgave

Service

AGENDA