Skip to main content
main-content
Top

16-06-2014 | Nieuws

Mednet Congres 2014 gaat over 'de nieuwe huisarts'

Het Mednet Congres 2014, dat plaats vindt op 30 oktober in het Muntgebouw in Utrecht, is dit jaar helemaal gericht op de (nieuwe) huisarts. Centraal staan de veranderingen die op de huisarts afkomen en hoe hij of zij hier mee om kan gaan.

Het exacte programma wordt op dit moment nog verder uitgewerkt, maar het is al wel duidelijk dat er in plenaire sessies en workshoprondes wordt stilgestaan bij de veranderingen in het huisartsenvak. Hoe kunnen huisartsen ervoor zorgen dat zij zowel hun praktijk efficiënt kunnen laten draaien als zelf veel voldoening halen uit hun werk? Hierbij wordt aandacht besteed aan efficiente praktijkvoering om de huisarts te ontlasten, maar ook aan het plezier in het vak. Uiteraard is er ruimte voor de ondernemende huisarts en zijn er workshops voor de praktijkhouder, waarnemer, hidha en solist.

Gratis deelname

Huisartsen die een abonnement hebben op BSL Huisarts Totaal kunnen gratis deelnemen aan het congres. Anderen kunnen zich alvast voorinschrijven voor het congres op de website van Mednet.

Onze productaanbevelingen

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.