Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Aan het woord | Uitgave 5/2010

Psychopraktijk 5/2010

Marjon Nadort: ‘Ik vind het leuk om verschillende dingen te doen’

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 5/2010
Auteur:
Marijke van Eijkeren
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vertelt iemand uit de GGZ of de academische wereld over zijn of haar ervaringen. M. van Eijkeren is journaliste.

Samenvatting

Marjon Nadort is bijna vanaf het begin van de introductie betrokken bij schemagerichte cognitieve therapie (SCT) in Nederland. Aanvankelijk als behandelaar. Maar van het een kwam het ander. Eind dit jaar hoopt ze te promoveren op de implementatie van SCT in reguliere GGZ-instellingen. In haar met liefde en smaak ingerichte jaren dertig huis, waar symmetrie en organische vormen harmonisch samenkomen, vertelt ze bevlogen en met de nodige humor over haar ervaringen met schematherapie bij borderline patiënten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Psychopraktijk 5/2010 Naar de uitgave