Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2014 | Als Je ’t Mij Vragt | Uitgave 3/2014

Kind & Adolescent Praktijk 3/2014

Marguerite, 50 jaar

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 3/2014
Auteur:
Anneke Eenhoorn
Belangrijke opmerkingen
over de auteur Anneke Eenhoorn is GZ-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut. Ze is werkzaam als senior psychotherapeut bij Stichting De Praktijk in Alkmaar. Daarnaast is zij freelance docent bij de RINO.

Samenvatting

“Ik ben moeder van een puber met PDD-NOS en werkzaam als pedagoog/docent. De Nederlandse jeugdhulpverlening ervaar ik als een wirwar van bureaucratie, vol verschillende informatiesystemen die niet goed op elkaar zijn aangesloten. Hulpverleners moeten een berg papieren rompslomp doen en zijn vaak niet op elkaar ingespeeld. Allerlei instanties zijn betrokken bij een gezin, maar weten van elkaar vaak niet wie wat doet.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

BSL Academy Social Work GGZ

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Kind & Adolescent Praktijk 3/2014 Naar de uitgave

OriginalPaper

Gluren Bij De Buren

Gezien en gelezen

Hotel De Grote L